Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Casute din lemn pentru targuri, piete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Casute de lemn, chioscuri din lemn pentru targuri, piete, fabricate dupa modelele si dimensiunile cerute de beneficiari. Exemplu model chioscuri de lemn cu usa laterala si oblonul in fata cu deschidere in doua parti: sus si jos, dimensiuni: 2,00mx2,00m.

Sistem constructiv: elemente portante de perete frezate pe lungime (nut si feder) si incastrate la capete(chertate) sau premontate in panouri.

Produsul se livreaza natur, sub forma de Kit complet inclusiv dusumele(pardoseala), invelitoare pentru acoperis, instructiuni pentru montaj si garantie. Optional: instalatie electrica, rafturi, tratament cu protectie hidrofuga, impotriva microorganismelor si impotriva razelor UV. Livram in toata tara.

Asiguram transportul si/sau montajul contra cost. Date de contact: http://www.rexal.ro; rexalaccent@gmail.com; tel: 0735875773, 0731908032, 0363103948. REXAL ACCENT Bistrita-N.

Commercial wood store, Kiosques Bois, Commercio di legno bancarelle, Chioschi in legno, kommerzielle Holz Pavillons, Cenadores de madera comerciale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura